• images

    L.E.M Sh.P.K

    Sherbim Internet dhe Telefoni.

    Kontakto
L.E.M Sh.P.K!

Berat, Albania.

Pse L.E.M Sh.P.K?

Kompania operon në tregun e telekomunikacionit per nje kohe te gjate. Ofron shërbim cilësor gjë e cila e bën konkurente të denjë në këtë treg. Suporti teknik që ofrojmë është një ndër pikat e forta të L.E.M Tek ne merret realisht në konsideratë thënia “KLIENTI ËSHTË MBRET” pra edhe marrëdhënia me klientin është një pjesë e trajtuar me shumë kujdes nga stafi jonë. Jemi të ndërgjegjshëm që alternativat që ofrohen janë të larmishme, por iu sigurojmë që nëse na zgjidhni nuk do të zhgënjeheni pasi vërtetësia është parim i joni, pra ajo që thuhet, bëhet.